Kasvisreseptit

Rustiikkinen tomaattikeitto

Tomaattimurska antaa keitolle syvän punaisen värin ja tuoreet kypsät Närpiöntomaatit antavat keitolle pehmeän ja miellyttävän maun.
(0)
(901)
Tulosta
500gTuoreita kypsiä Närpiöntomaatteja
2kplSalottisipulia
2kplValkosipulin kunttä
50gKalamata oliiveja
5gTuoretta basilikaa
5gTuoretta timjamia
0,5dlOliiviöljyä
500gMurskattuja tomaatteja
1kplKasvisliemikuutio
1dlVettä
2,5dlRuokakermaa
1rklSokeria
Suolaa
Valkopippuria
  1. Pese tomaatit ja leikkaa ne kuutioiksi.
  2. Hienonna sipuli ja valkosipuli, kuten myös oliivit, timjami ja basilika.
  3. Kuullota oliiviöljyssä kaada mukaan murskattua tomaattia, liemikuutio ja vettä.
  4. Anna kiehua hiljalleen n 10 min, lisää kerma ja kiehauta, mausta suolalla, sokerilla ja valkopippurilla.
  5. Jos haluaa keitosta sileämmän sen voi sekoittaa sauva- tai kannusekoittimella.
  6. Tarjoile vaalealla, hyvänmakuisen leivän kanssa.
JL
:Jens Lindstedt
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(0)

Vinkkaa paras kasvisreseptisi

Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.

Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.