Kasvisreseptit

Satsumariisi

Tarjoile satsuman hedelmälihan kanssa.
(0)
(257)
Tulosta
6kplSatsumaa
3dlPuuroriisiä
5-8dlTäysmaitoa
1,5dlSokeria
2dlKermaa
  1. Laita kattilaan maito ja puuroriisi.
  2. Kuori satsumat ja leikkaa veitsellä satsumoiden hedelmäliha irti.
  3. Purista muutaman satsuman rangoista mehut riisipuuron joukkoon.
  4. Keitä riisipuuro kypsäksi.
  5. Lisää sokeri riisipuuron joukkoon.
  6. Anna jäähtyä kylmäksi.
  7. Nostele kermavaahto riisipuuron joukkoon.
  8. Tarjoile satsuman hedelmälihan kanssa.
Kasvisreseptit.fi
:Kasvisreseptit.fi
Jaa Facebookissa
Jaa Twitterissä
Jaa Linkedinissä
Kopioi linkki
Jaa Pinterestissäi
Jaa Whatsappissa
Jaa sähköpostilla
Tulosta
Tulosta tai tallenna pdf
(0)

Vinkkaa paras kasvisreseptisi

Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.

Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.