Satsumariisi
Tarjoile satsuman hedelmälihan kanssa.

Ainesosat
6kpl | Satsumaa |
3dl | Puuroriisiä |
5-8dl | Täysmaitoa |
1,5dl | Sokeria |
2dl | Kermaa |
Annosta
Kategoriat
Ruokalaji | Jälkiruoat |
Erikoisruokavalio | Gluteeniton Kananmunaton Laktoositon |
Kausi | Arkiruoka Juhla |
Vaikeusaste | Helppo |
Valmistusaika | Yli 60 min |
Valmistustapa | Keitetty |
Tee näin:
- Laita kattilaan maito ja puuroriisi.
- Kuori satsumat ja leikkaa veitsellä satsumoiden hedelmäliha irti.
- Purista muutaman satsuman rangoista mehut riisipuuron joukkoon.
- Keitä riisipuuro kypsäksi.
- Lisää sokeri riisipuuron joukkoon.
- Anna jäähtyä kylmäksi.
- Nostele kermavaahto riisipuuron joukkoon.
- Tarjoile satsuman hedelmälihan kanssa.
Katso lisää reseptejä
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.