Kasvisreseptit

Sellerisoppaa ja villisieniä

Maan mainio juuriselleri on halpaa ja täynnä makua – kasvisruokiin täydellinen raaka-aine!
(0)
(657)
Ainesosat
Tulosta
Keitto
1dlAuringonkukkaöljyä
4kplSalottisipulia
4kplValkosipulinkynttä
0,25ruukkuTimjamia
0,5kplJuuriselleri
1litraKasvislientä
2dlKookoskermaa
Merisuolaa
Mustapippuria myllystä
Sienet
4rklOliiviöljyä
2dlVillisiemiä
1kplSipulin varsi
1rklPersiljaa, hienonnettua
Merisuolaa
Mustapippuris myllystä
Annosta
Kategoriat
Ruokalaji
Keitot
Alkupalat
Pääruoat
Erikoisruokavalio
Gluteeniton
Kananmunaton
Kausi
Juhla
Kesä
Satokausi
Vaikeusaste
Vähän vaativampi
Valmistusaika
Yli 60 min
Valmistustapa
Keitetty
Paistettu
Tee näin:
  1. Kuori ja leikkaa salottisipuli ohueksi, pilko myös valkosipulinkynnet.
  2. Paista kaikki ainekset laakeassa kattilassa pehmeiksi, kymmenisen minuuttia.
  3. Lisää joukkoon kuorittu ja paloiteltu juuriselleri. Hauduta vielä viitisen minuuttia.
  4. Lisää valkoviinietikka ja anna kiehahtaa.
  5. Lisää kasvisliemi ja kookoskerma. Mausta suolalla ja pippurilla.
  6. Anna kiehua puolisen tuntia miedolla lämmöllä kunnes selleri on täysin kypsennyt ja soseuta komeus pystyblenderissä samettiseksi keitoksi!
  7. Sienet
  8. Paista sienet ja sipulit pannulla öljyssä pehmeiksi, lisää joukkoon persilja ja mausteet.
  9. Sekoita sienet ja keitto just ennen tarjoilua.
  10. Tarjoile hyvän vastapaistetun leivän kanssa.
ST
Kokkisi oli:Sami TallbergSeuraa kokkia
Jaa
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(0)

Vinkkaa paras kasvisreseptisi

Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.

Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.