Kasvisreseptit

Shakshuka paprikalla ja kirsikkatomaateilla

Maukas kananmuna-annos Keski-idästä, sopii niin aamupalaksi kuin päivälliseksikin.
(0)
Tulosta
1kplNärpiön Vihanneksen punaista paprikaa
1kplNärpiön Vihanneksen keltaista paprikaa
1kplPunasipuli
3kplValkosipulinkynttä
2rklÖljyä
500gTomaattimurskaa
1,5tlSuolaa
1,5tlRoomankuminaa
1tlPaprikajauhetta
1Mustapippuria
200gNärpiön Vihanneksen kirsikkatomaattia
4kplKananmunaa
Tuoretta korianteria tai persiljaa koristeluun
  1. Paloittele paprika.
  2. Kuori ja leikkaa punasipuli ja valkosipuli.
  3. Paista suuressa paistinpannussa vapaavalintaisessa öljyssä muutaman minuutin.
  4. Kaada päälle tomaattimurska ja kaikki mausteet.
  5. Lisää myös kirsikkatomaatit kokonaisina.
  6. Tee neljä pientä ”kuoppaa” pannuun ja lisää kananmunat.
  7. Anna shakshukan kiehua kannen alla n 10 minuuttia.
  8. Keltuaiset saavat mielellään olla kermaisat.
  9. Koristele tuoreella korianterilla tai persiljalla ja tarjoile annos salaatin tai riisin kanssa.
NA
:Nathalie Aurén
Jaa Facebookissa
Jaa Twitterissä
Jaa Linkedinissä
Kopioi linkki
Tulosta
Tulosta tai tallenna pdf
(0)

Vinkkaa paras kasvisreseptisi

Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin.