Suklaa-vadelmajälkkäri
Pappilan hätävara 2019. Vieraita tulossa tai akuutti jälkiruoanhimo iskee - mikä avuksi? Tämä jälkiruoka syntyy nopeasti muutamasta raaka-aineesta. Kokoa kerroksittain laseihin tai kokoa keksin päälle suupaloiksi. Tästä herkusta saa näyttävää tarjoiltavaa hetkessä.
1prk | vispautuvaa kaurakermaa |
4rkl | soijatuorejuustoa (ei pakollinen) |
75g | maidotonta tummaa suklaata |
0,5dl | leivontakaakaojauhetta |
100g | keksi/kakkumuruja (tarvittaessa gluteenittomia) |
200g | Vadelmia |
suklaata koristeluun |
- Vispaa kaurakerma ja soijatuorejuusto jämäkäksi vaahdoksi.
- Sulata tumma suklaa ja kääntele vaahdon joukkoon. Halutessasi vahvemman maun, sihtaa joukkoon vielä leivontakaakaojauhetta.
- Siirrä massa hetkeksi jääkaappiin. Ota tarjoilukulhot esille. Siirrä suklaavaahto pursotinpussiin.
- Asettele kulhoihin vuorotellen keksimuruja, suklaavaahtoa sekä vadelmia. Koristele raastetulla suklaalla.
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.