Suklaa-vadelmajälkkäri
Pappilan hätävara 2019. Vieraita tulossa tai akuutti jälkiruoanhimo iskee - mikä avuksi? Tämä jälkiruoka syntyy nopeasti muutamasta raaka-aineesta. Kokoa kerroksittain laseihin tai kokoa keksin päälle suupaloiksi. Tästä herkusta saa näyttävää tarjoiltavaa hetkessä.

Ainesosat
1prk | vispautuvaa kaurakermaa |
4rkl | soijatuorejuustoa (ei pakollinen) |
75g | maidotonta tummaa suklaata |
0,5dl | leivontakaakaojauhetta |
100g | keksi/kakkumuruja (tarvittaessa gluteenittomia) |
200g | Vadelmia |
suklaata koristeluun |
Annosta
Kategoriat
Ruokalaji | Jälkiruoat |
Erikoisruokavalio | Gluteeniton Kananmunaton Laktoositon Maidoton Vegaaninen |
Kausi | Juhla |
Vaikeusaste | Helppo ja nopea |
Valmistusaika | Alle 15 min |
Tee näin:
- Vispaa kaurakerma ja soijatuorejuusto jämäkäksi vaahdoksi.
- Sulata tumma suklaa ja kääntele vaahdon joukkoon. Halutessasi vahvemman maun, sihtaa joukkoon vielä leivontakaakaojauhetta.
- Siirrä massa hetkeksi jääkaappiin. Ota tarjoilukulhot esille. Siirrä suklaavaahto pursotinpussiin.
- Asettele kulhoihin vuorotellen keksimuruja, suklaavaahtoa sekä vadelmia. Koristele raastetulla suklaalla.
Katso lisää reseptejä
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.