Suklaa-vadelmajälkkäri
Pappilan hätävara 2019. Vieraita tulossa tai akuutti jälkiruoanhimo iskee - mikä avuksi? Tämä jälkiruoka syntyy nopeasti muutamasta raaka-aineesta. Kokoa kerroksittain laseihin tai kokoa keksin päälle suupaloiksi. Tästä herkusta saa näyttävää tarjoiltavaa hetkessä.

1prk | vispautuvaa kaurakermaa |
4rkl | soijatuorejuustoa (ei pakollinen) |
75g | maidotonta tummaa suklaata |
0,5dl | leivontakaakaojauhetta |
100g | keksi/kakkumuruja (tarvittaessa gluteenittomia) |
200g | Vadelmia |
suklaata koristeluun |
- Vispaa kaurakerma ja soijatuorejuusto jämäkäksi vaahdoksi.
- Sulata tumma suklaa ja kääntele vaahdon joukkoon. Halutessasi vahvemman maun, sihtaa joukkoon vielä leivontakaakaojauhetta.
- Siirrä massa hetkeksi jääkaappiin. Ota tarjoilukulhot esille. Siirrä suklaavaahto pursotinpussiin.
- Asettele kulhoihin vuorotellen keksimuruja, suklaavaahtoa sekä vadelmia. Koristele raastetulla suklaalla.
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin.