Suklaatuorejuustokakku
Koristele tuoreilla vadelmilla.

Pohja | |
200g | Suklaatäytekeksejä |
50g | Voita |
Täyte | |
200g | Tummaa suklaata |
200g | Maustamatonta tuorejuustoa |
150g | Sokeria |
2kpl | Kananmunaa |
3dl | Kuohukermaa |
1rasia | Vadelmia |
- Pohja
- Murskaa suklaatäytekeksit ja lisää joukkoon sulatettu voi.
- Painele tasaiseksi leivinpaperoituun irtopohjavuokaan.
- Täyte
- Laita suklaa sulamaan vesihauteeseen.
- Notkista isossa kulhossa tuorejuusto ja puolet sokerista.
- Erottele kananmunan keltuaiset ja valkuaiset.
- Lisää keltuaiset tuorejuustoon.
- Sekoita tasaiseksi.
- Lisää tuorejuuston joukkoon sulatettu suklaa.
- Vaahdota valkuaiset kovaksi vaahdoksi lopun sokerin kanssa.
- Lisää seos suklaa tuorejuustoseokseen.
- Vaahdota kuohukerma ja nostele joukkoon.
- Kokoa kakku
- Levitä täyte keksipohjan päälle.
- Peitä vuoka ja pidä yön yli pakkasessa.
- Ota kakku pois noin puoli tuntia ennen tarjoilua.
- Koristele tuoreilla vadelmilla.
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin.