Suklaatuorejuustokakku
Koristele tuoreilla vadelmilla.
Pohja: | |
200g | Suklaatäytekeksejä |
50g | Voita |
Täyte: | |
200g | Tummaa suklaata |
200g | Maustamatonta tuorejuustoa |
150g | Sokeria |
2kpl | Kananmunaa |
3dl | Kuohukermaa |
1rasia | Vadelmia |
- Pohja
- Murskaa suklaatäytekeksit ja lisää joukkoon sulatettu voi.
- Painele tasaiseksi leivinpaperoituun irtopohjavuokaan.
- Täyte
- Laita suklaa sulamaan vesihauteeseen.
- Notkista isossa kulhossa tuorejuusto ja puolet sokerista.
- Erottele kananmunan keltuaiset ja valkuaiset.
- Lisää keltuaiset tuorejuustoon.
- Sekoita tasaiseksi.
- Lisää tuorejuuston joukkoon sulatettu suklaa.
- Vaahdota valkuaiset kovaksi vaahdoksi lopun sokerin kanssa.
- Lisää seos suklaa tuorejuustoseokseen.
- Vaahdota kuohukerma ja nostele joukkoon.
- Kokoa kakku
- Levitä täyte keksipohjan päälle.
- Peitä vuoka ja pidä yön yli pakkasessa.
- Ota kakku pois noin puoli tuntia ennen tarjoilua.
- Koristele tuoreilla vadelmilla.
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.