Sushirulla
Oletko sushin mestarikäärijä vai etkö ole koskaan tehnyt omaa? Kumpi vain niin tässä nyt resepti joka on nopea ja sisältää vain muutamia aineksia. Nämä voit valmistaa etukäteen joten voit tarjoilla näitä ihanuuksia vaikka suuremmallekin joukolle.
5dl | Sushiriisi |
0,5dl | Sushiriisiviinietikka |
1kpl | Närpiön Vihanneksen kurkku |
1kpl | Närpiön Vihanneksen suippopaprika |
1kpl | Avokado |
5kpl | Nori-arkki |
Tarjoiluun: | |
Soijaa | |
Wasabi | |
Sushi-inkivääri | |
Valmistukseen: | |
Bambu matto |
- Kypsennä sushiriisi ohjeen mukaan.
- Anna riisin jäähtyä ja sekoita joukkoon sushietikka kevyesti nostellen.
- Pilko kurkku, suippopaprika ja avokado ohuiksi tikuiksi.
- Aseta noriarkki bambumaton päälle.
- Levitä riisiä arkin päälle kevyesti painellen.
- Kerros saisi olla noin puolen cm paksuinen.
- Jätä ylä- ja alareunaan hiukan tyhjää tilaa käärimistä varten.
- Aseta siivut kasviksia riisin päälle arkin alareunaan.
- Kääri bambumaton avulla sushirulla tiiviiksi.
- Leikkaa rulla kahdeksaan osaan.
- Dippaa sushipalaa soijaan, jonka seassa on wasabia ja nauti.
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.