Kasvisreseptit

Täytettyjä paprikoita intialaisilla mauilla

Täyttävät, täytetyt paprikat intialaisilla mauilla jacurrykastikkeella.
(0)
(893)
Tulosta
1,5dlKeittämätöntä kvinoa
2rklOliiviöljyä
1kplKeltainen sipuli
1tlSuolaa
1,5tlKuminaa
2tlGaram Masala
1tlKurkumaata
1tlChili
0,5tlMustapippuria
50gViherkaalia
1rasiaNärpiön Vihanneksen Punaisia Helmitomaatteja
2kplNärpiön Vihanneksen punaista paprikaa
2dlPlanti soja cooking fraiche
1tlCurry maustetta
0,5tlYrttisuolaa
  1. Lämmitä kiertoilmauuni 175 asteiseksi.
  2. Keitä kvinoa pakkauksessa olevien ohjeidenmukaisesti.
  3. Kuori ja hakkaa sipuli, ruskista öljyssäpaistinpannulla.
  4. Lisää kaikki mausteet ja sekoita muutamanminuutin.
  5. Revi viherkaali paloiksi, älä käytä kovaavartta.
  6. Laita paistinpannuun ja anna pehmetä hiukan.
  7. Puolita tomaatit.
  8. Lisää lopuksi tomaatin palat ja keitetty kvinoapaistinpannuun ja sekoita hyvin.
  9. Maista ja mausta tarvittaessa oman maun mukaan.
  10. Puolita paprikat ja poista siemenet ja valkoisetreunat.
  11. Jaa täyte paprikanpuoliskoihin.
  12. Laita uunivuokaan ja paahda uunissa 20minuuttia.
  13. Sekoita sillä aikaa Planti soja cooking fraiche(voit myös valita toisen pohjan) curryllä ja yrttisuolalla.
  14. Tarjoile paprikat curry kastikkeen javapaavalintaisen salaatin kera.
Kasvisreseptit.fi
:Kasvisreseptit.fi
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(0)

Vinkkaa paras kasvisreseptisi

Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.

Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.