Täytettyjä paprikoita intialaisilla mauilla
Täyttävät, täytetyt paprikat intialaisilla mauilla jacurrykastikkeella.
1,5dl | Keittämätöntä kvinoa |
2rkl | Oliiviöljyä |
1kpl | Keltainen sipuli |
1tl | Suolaa |
1,5tl | Kuminaa |
2tl | Garam Masala |
1tl | Kurkumaata |
1tl | Chili |
0,5tl | Mustapippuria |
50g | Viherkaalia |
1rasia | Närpiön Vihanneksen Punaisia Helmitomaatteja |
2kpl | Närpiön Vihanneksen punaista paprikaa |
2dl | Planti soja cooking fraiche |
1tl | Curry maustetta |
0,5tl | Yrttisuolaa |
- Lämmitä kiertoilmauuni 175 asteiseksi.
- Keitä kvinoa pakkauksessa olevien ohjeidenmukaisesti.
- Kuori ja hakkaa sipuli, ruskista öljyssäpaistinpannulla.
- Lisää kaikki mausteet ja sekoita muutamanminuutin.
- Revi viherkaali paloiksi, älä käytä kovaavartta.
- Laita paistinpannuun ja anna pehmetä hiukan.
- Puolita tomaatit.
- Lisää lopuksi tomaatin palat ja keitetty kvinoapaistinpannuun ja sekoita hyvin.
- Maista ja mausta tarvittaessa oman maun mukaan.
- Puolita paprikat ja poista siemenet ja valkoisetreunat.
- Jaa täyte paprikanpuoliskoihin.
- Laita uunivuokaan ja paahda uunissa 20minuuttia.
- Sekoita sillä aikaa Planti soja cooking fraiche(voit myös valita toisen pohjan) curryllä ja yrttisuolalla.
- Tarjoile paprikat curry kastikkeen javapaavalintaisen salaatin kera.
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.