Tomaatti-harissapata
Tässä on pata täynnä makua! Padassa on mausteena harissatahnaa joka on tunisialainen maustetahna, tai suomeksi käännettynä chilitahna. Harissassa on mausteena chiliä, valkosipulia ja tomaattia.
200g | Herkkusieni |
2kpl | Keltasipuli |
1kpl | Närpiön Vihanneksen suippopaprika |
400g | Närpiön Vihanneksen Favorino tomaatti |
50g | Harissatahna |
0,5dl | Oliiviöljy |
4kpl | Valkosipulikynsi |
1l | Vesi |
1ruukku | Tuore basilika |
1rkl | Suola |
1rkl | Sokeri |
- Kuumenna iso kattila.
- Lisää kattilaan oliiviöljy, harissatahna, paloiteltu valkosipuli ja suikaloitu keltasipuli.
- Kuullota pari minuuttia.
- Lisää joukkoon paloitellut herkkusienet ja tomaatit.
- Kuullota vielä minuutti.
- Lisää kattilaan vesi ja basilikanlehdet.
- Hauduta pikkuhiljaa padaksi.
- Mausta suolalla ja sokerilla.
- Tarjoile vaikka riisin kanssa.
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.