Kasvisreseptit

Tomaattikeitto tuoreista tomaateista

Tarjoile alkuruoaksi tai pääruoaksi hyvä leivän kera.
(0)
Tulosta
1kplKeltasipuli
2kplValkosipulinkynttä
1kplporkkana
0,5dlExtra virgin oliiviöljyä
1kgKypsiä kotimaisia tomaatteja
4dlVettä
0,5kplKasvisliemikuutio
0,5dlValkoviiniä
1rklSokeria
2rklTomaattipyrettä
2tlkuivattua basilikaa
0,5dlKuohukermaa
Suolaa
Mustapippuria
Tarjoiluun
Kuivattua sipulia
Raastettua parmesaanijuustoa
  1. Kuori ja pilko sipuli, valkosipuli ja porkkana.
  2. Leikkaa tomaatit lohkoiksi.
  3. Kuumenna kattilassa oliivi öljy ja lisää sipuli, valkosipuli ja porkkana.
  4. Kuullota, kunnes sipuli kuultaa läpi.
  5. Lisää tomaatit, vesi, kasvisliemi, valkoviini, sokeri, tomaattipyree ja basilika.
  6. Kiehauta ja anna porista, kunnes tomaatit ja porkkanapalat ovat täysin pehmeitä.
  7. Poista liedeltä ja soseuta sauvasekoittimella.
  8. Kuumenna tarvittaessa uudelleen lähes kiehuvaksi, sekoita joukkoon kerma ja mausta suolalla ja mustapippurilla.
  9. Tarjoile kuivatun sipulin ja raastetun parmesaanijuuston kanssa.
AP
:Anne Pfitzner
Jaa Facebookissa
Jaa Twitterissä
Jaa Linkedinissä
Kopioi linkki
Tulosta
Tulosta tai tallenna pdf
(0)

Vinkkaa paras kasvisreseptisi

Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin.