Tomaattinen papukeitto
Tomaattikeittoon voi lisätä papuja tai papukeiton voi tehdä tomaattipohjaan. Oli miten oli mutta yhdessä niistä tulee erittäin maittavia. :)

Ainesosat
400g | Tomaattimurska |
5dl | Vesi |
2rkl | Tomaattipyré |
1dl | Oliiviöljy |
2kpl | Punasipuli |
3kpl | Valkosipulinkynsi |
2kpl | Närpiön Vihanneksen tomaatti |
400g | Valkopapu, kypsä |
1rkl | Sokeri |
2tl | Suola |
0,5tl | Mustapippuri |
1kpl | Rosmaariinin oksa |
1ruukku | Tuore lehtipersilja |
Annosta
Kategoriat
Ruokalaji | Pääruoat Alkupalat Välipalat Keitot |
Erikoisruokavalio | Vegaaninen Maidoton Kananmunaton Laktoositon |
Kausi | Arkiruoka |
Kategoria | Resepti |
Tuoteosastot | Tomaatit |
Vaikeusaste | Helppo ja nopea |
Valmistusaika | Alle 30 min |
Valmistustapa | Keitetty Voidaan esivalmistella |
Tee näin:
- Kuumenna iso kattila.
- Lisää kattilaan oliiviöljy, hienonnettuna punasipuli sekä valkosipuli ja tomaattipyré.
- Kuullota pari minuuttia.
- Lisää joukkoon tuoreet kuutioidut tomaatit, tomaattimurska, vesi ja yrtit (rosmariinista lehdet nypittynä ja lehtipersilja hienonnettuna).
- Hauduttele miedolla lämmöllä kypsäksi.
- Mausta suolalla, sokerilla ja mustapippurilla.
- Ennen tarjoilua kuumenna keitto ja lisää joukkoon valkopavut.
Katso lisää reseptejä
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.