Tuliset purkkipaprikat
Tuliset purkkipaprikat sopivat vaikka mihin! Sellaisenaan vaikka leivän päälle, tapaspöytään maustamaan ja antamaan väriä salaattiin ja kaikkeen siltä väliltä. Kotimaisista kasviksista kaikki irti!

Ainesosat
2,5dl | Väkiviinietikka |
3dl | Sokeri |
1l | Vesi |
2tl | Suola |
6kpl | Närpiön Vihanneksen suippopaprika |
5kpl | Valkosipulinkynsi |
1tl | Mustapippuri |
2kpl | Närpiön Vihanneksen punainen chili |
Annosta
Kategoriat
Ruokalaji | Säilöntä Naposteluruoka Lisukkeet |
Erikoisruokavalio | Laktoositon Kananmunaton Vegaaninen |
Kategoria | Resepti |
Tuoteosastot | Chilit Paprikat |
Vaikeusaste | Helppo ja nopea Helppo |
Valmistusaika | Alle 30 min |
Valmistustapa | Säilöntä Voidaan esivalmistella Sekoitettu Keitetty |
Tee näin:
- Mittaa kattilaan väkiviinaetikka, sokeri, kuorittu ja murskattu valkosipuli, mustapippuri ja siivutettu chili.
- Kiehauta seos.
- Asettele suippopaprikat säilöntärasiaan.
- Kaada lämmin liemi mausteineen suippopaprikoiden päälle.
- Sulje rasia.
- Anna maustua mahdollisimman kauan.
Katso lisää reseptejä
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.