Paholaisen hillo - täydellinen lisuke moniin ruokiin!
Paholaisen hillo – täydellinen lisuke moniin ruokiin!
Tämä paholaisen hillo -resepti on saanut huikean suosion, eikä suotta! Paholaisen hillo on monikäyttöinen lisuke, joka sopii erinomaisesti liharuokien, juustojen ja vaikkapa burgereiden kylkeen. Helppo valmistaa ja täynnä makua – et voi olla rakastumatta tähän herkulliseen tulisen ja makean yhdistelmään.
Vinkki: Tee kerralla tuplasatsi, sillä tätä herkkua halutaan lisää!
Testaa itse ja ihastu tähän klassikkoreseptiin!
800g | Kotimaisia kypsiä tomaatteja |
4kpl | Isoa kotimaista paprikaa |
4kpl | Kotimaista punaista chiliä |
8kpl | Valkosipulinkynttä |
1tl | Suolaa |
1tl | Murskattua mustapippuria |
0,5dl | Etikkaa |
2,5dl | Hillosokeria |
- Huuhtele vihannekset, pilko tomaatit sekä paprika pieniksi kuutioiksi, poista kanta. Leikkaa chili pieniksi pieniksi paloiksi.
- Purista valkosipulikynnet puristimen läpi ja lisää ne tomaatti-paprika sekoitukseen.
- Lisää kaikki einekset kattilaan paitsi sokeri. Anna kiehua n.45-55 minuuttia, sekoita.
- Maista, lisää chiliä jos haluat tulisemman paholaisen hillon. Huomioi että tulisuus vähenee kun paholaisen hillo jäähtyy, joten älä säästä tulisuuden kanssa.
- Käytä tässä vaiheessa tehosekoitinta jos haluat tasaisemman paholaisen hillon.
- Lisää hillosokeri ja anna kiehua vielä 10 minuuttia silloin tällöin sekoittaen.
- Kaada puhtaisiin, kuumennettuihin purkkeihin, sulje ja säilytä viileässä.
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.