Veriappelsiinihillo
Pirteä sekä väriltään että maultaan!

Ainesosat
| 6kpl | Veriappelsiinia |
| 1dl | Vettä |
| 2dl | Hillosokeria |
| 1kpl | Vaniljatanko |
Annosta
Kategoriat
| Ruokalaji | Lisukkeet Säilöntä |
| Erikoisruokavalio | Gluteeniton Kananmunaton Laktoositon Maidoton Vegaaninen |
| Kausi | Arkiruoka Halloween Joulu Juhla Kesä Satokausi Vappu |
| Vaikeusaste | Helppo |
| Valmistusaika | 30-60 min |
| Valmistustapa | Keitetty Säilöntä |
Tee näin:
- Kuori veriappelsiinit veitsellä.
- Leikkaa veriappelsiinista fileet irti.
- Laita kattilaan vesi ja sokeri.
- Purista veriappelsiinin rangoista mehut kattilaan.
- Halkaise vaniljatanko, kaavi siemenet ja lisää tangon kanssa kattilaan.
- Keitä miedolla lämmöllä hilloksi.
- Lisää joukkoon veriappelsiininfileet.
- Purkita ja anna maustua muutama päivä.
Uusia ideoita. Uusia makuja. Reseptit, joita et halua ohittaa.
Löydä makuja, jotka yllättävät - kasvisreseptejä ja kauden vinkkejä, jotka tekevät ruoanlaitosta hauskempaa. Kaksi kertaa kuussa, suoraan sähköpostiisi.
Katso lisää reseptejä
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.







