Kasvisreseptit

Tyrnivanukas

Vähän kuin Ris a la Malta mutta raikkaalla tyrnin maulla!
(0)
Tulosta
4,5dlVettä
1,5dlTyrnimehu
1dlSokeria
1mmVaniljajauhetta
1dlPuuroriisiä
3dlKuohukermaa
  1. Keitä vesi, tyrnimehu, sokeri, vaniljajauhe ja puuroriisi noin 35-40 minuuttia, kunnes se kiinteytyy riisipuuron kaltaiseksi.
  2. Anna puuron jäähtyä, joko kylmässä vesihauteessa tai jääkaapissa, puuron tulee olla täysin kylmä.
  3. Vatkaa sillä aikaa kerma kovaksi vaahdoksi, käännä tyrnipuuroon ja sekoita hyvin.
  4. Tarjoile pakastettujen tyrnien ja mielellään ylimääräisen kermanokareen kera.
JL
:Jens Lindstedt
Jaa Facebookissa
Jaa Twitterissä
Jaa Linkedinissä
Kopioi linkki
Tulosta
Tulosta tai tallenna pdf
(0)

Vinkkaa paras kasvisreseptisi

Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin.