Tyrnivanukas
Vähän kuin Ris a la Malta mutta raikkaalla tyrnin maulla!

4,5dl | Vettä |
1,5dl | Tyrnimehu |
1dl | Sokeria |
1mm | Vaniljajauhetta |
1dl | Puuroriisiä |
3dl | Kuohukermaa |
- Keitä vesi, tyrnimehu, sokeri, vaniljajauhe ja puuroriisi noin 35-40 minuuttia, kunnes se kiinteytyy riisipuuron kaltaiseksi.
- Anna puuron jäähtyä, joko kylmässä vesihauteessa tai jääkaapissa, puuron tulee olla täysin kylmä.
- Vatkaa sillä aikaa kerma kovaksi vaahdoksi, käännä tyrnipuuroon ja sekoita hyvin.
- Tarjoile pakastettujen tyrnien ja mielellään ylimääräisen kermanokareen kera.
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.