Tyrnivanukas
Vähän kuin Ris a la Malta mutta raikkaalla tyrnin maulla!

4,5dl | Vettä |
1,5dl | Tyrnimehu |
1dl | Sokeria |
1mm | Vaniljajauhetta |
1dl | Puuroriisiä |
3dl | Kuohukermaa |
- Keitä vesi, tyrnimehu, sokeri, vaniljajauhe ja puuroriisi noin 35-40 minuuttia, kunnes se kiinteytyy riisipuuron kaltaiseksi.
- Anna puuron jäähtyä, joko kylmässä vesihauteessa tai jääkaapissa, puuron tulee olla täysin kylmä.
- Vatkaa sillä aikaa kerma kovaksi vaahdoksi, käännä tyrnipuuroon ja sekoita hyvin.
- Tarjoile pakastettujen tyrnien ja mielellään ylimääräisen kermanokareen kera.
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin.