Uunipersimon cashewkreemillä
Makeat persimonhedelmät cashewpähinöistä tehdyn täyteläisen kreemin kera.
Persimon | |
4kpl | Persimonhedelmää |
0,5dl | Hunajaa |
1,5tl | Kanelia |
0,5tl | Kardemummaa |
1rkl | Sitruunamehua |
1mm | Sormisuolaa |
Cashewkreemi | |
2dl | cashewpähkinöitä |
1,5dl | Kookosmaitoa |
2tl | Hunajaa |
2rkl | Sitruunamehua |
- Lämmitä kiertoilmauuni 175 asteiseksi.
- Huuhtele persimonhedelmät, puolita ne ja poimi lehti pois päästä.
- Aseta hedelmät uunivuokaan.
- Sulata hunaja yhdessä sitruunamehun, kanelin, kardemumman ja sormisuolan kanssa.
- Kaada hunajasekoitus persimonhedelmien päälle ja peitä uunivuoka alumiinifoliolla.
- Paista uunissa 30-35 minuuttia.
- Tee sillä aikaa cashewkreemi.
- Sekoita cashewpähkinät, kookosmaito, hunaja ja sitruunamehu sauvasekoittimella tai muulla tehokkaalla sekoittimella.
- Maista ja lisää tarvittaessa hunajaa.
- Ota persimonhedelmät uunista ja raaputa lusikan avulla hunajasekoitus uunivuoasta ja kaada persimonhedelmen päälle.
- Tarjoile cashewkreemin kanssa.
- Sopii myös vaniljajäätelön tai tavallisen kuohukerman kanssa.
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.