Kasvisreseptit

Valkopapukeitto

Tarjoile lehtikaalin kanssa.
(0)
Tulosta
400gValkopapuja, säilyke
50gVoita
1rklTimjamia
2dlRuokakermaa
1lMaitoa
1rklSuolaa
1Mustapippuria
Lehtikaalia tarjoiluun
  1. Valuta pavut.
  2. Laita isoon kattilaan voi sulamaan.
  3. Freesaa papuja pari minuuttia.
  4. Lisää joukkoon timjami, kerma ja maito.
  5. Keitä kymmenisen minuuttia.
  6. Laita tehosekoittimeen ja aja tasaiseksi.
  7. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
  8. Tarjoile lehtikaalin kanssa.
Kasvisreseptit.fi
:Kasvisreseptit.fi
Jaa Facebookissa
Jaa Twitterissä
Jaa Linkedinissä
Kopioi linkki
Tulosta
Tulosta tai tallenna pdf
(0)

Vinkkaa paras kasvisreseptisi

Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.

Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.