Valkopapukeitto
Tarjoile lehtikaalin kanssa.

Ainesosat
400g | Valkopapuja, säilyke |
50g | Voita |
1rkl | Timjamia |
2dl | Ruokakermaa |
1l | Maitoa |
1rkl | Suolaa |
1mm | Mustapippuria |
Lehtikaalia tarjoiluun |
Annosta
Kategoriat
Ruokalaji | Keitot Alkupalat Pääruoat Välipalat |
Erikoisruokavalio | Gluteeniton Kananmunaton Laktoositon |
Kausi | Arkiruoka Halloween Joulu Juhla Kesä Satokausi Vappu |
Vaikeusaste | Helppo ja nopea |
Valmistusaika | Alle 30 min |
Valmistustapa | Keitetty Miksaamalla Voidaan esivalmistella |
Tee näin:
- Valuta pavut.
- Laita isoon kattilaan voi sulamaan.
- Freesaa papuja pari minuuttia.
- Lisää joukkoon timjami, kerma ja maito.
- Keitä kymmenisen minuuttia.
- Laita tehosekoittimeen ja aja tasaiseksi.
- Mausta suolalla ja mustapippurilla.
- Tarjoile lehtikaalin kanssa.
Katso lisää reseptejä
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.