Vegaaninen lehtikaalicaesar
Caesar-salaatti on monelle tuttu ja monen herkku. Aivan loistava vaihtoehto niin lounaaksi, välipalaksi kuin alkupalaksi tai buffapöytään. Ihanan rapea ja maukas. Puhumattakaan siitä että se on terveellinen, nopea ja helppo! Reseptiin on myös helposti lisättävissä enemmän proteiinia lisäämällä vaikka tofupalasia tai kikherneitä.

Ainesosat
| 200g | Lehtikaali |
| 2dl | Vegaaninen majoneesi |
| 1kpl | Valkosipulikynsi |
| 100g | Vegaaninen parmesaanjuusto |
| 1rkl | Vaalea balsamico |
| 0,5tl | Mustapippuri |
| 100g | Krutonki |
Annosta
Kategoriat
| Ruokalaji | Pääruoat Alkupalat Välipalat Salaatit |
| Erikoisruokavalio | Vegaaninen Maidoton Kananmunaton Laktoositon |
| Kategoria | Resepti |
| Vaikeusaste | Helppo ja nopea |
| Valmistusaika | Alle 15 min |
| Valmistustapa | Sekoitettu Voidaan esivalmistella |
Tee näin:
- Revi lehtikaalit irti rangastaan.
- Sekoita astiassa vegaaninen majoneesi, 50 g vegaanista parmesaanijuustoa ja vaalea balsamico.
- Raasta kuorittu valkosipulinkynsi hienolla raastimella joukkoon
- Sekoita ja anna maustua vähintään 15 minuuttia.
- Sekoita kastike ja lehtikaalit keskenään.
- Annostele tarjoiluastiaan ja ripottele päälle 50 g vegaanista parmesaanijuustoa ja krutongit.
Uusia ideoita. Uusia makuja. Reseptit, joita et halua ohittaa.
Löydä makuja, jotka yllättävät - kasvisreseptejä ja kauden vinkkejä, jotka tekevät ruoanlaitosta hauskempaa. Kaksi kertaa kuussa, suoraan sähköpostiisi.
Katso lisää reseptejä
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.







