Kasvisreseptit

Vihanneskeitto

Keittoa kannattaa tehdä reilu satsi, koska tämä säilyy hyvin jääkaapissa tai pakkasessa. Käytä satokausituotteita.
(1)
(5338)
Tulosta
800gPerunaa
300gPorkkanaa
300gNaurista
300gPalsternakkaa
100gKeltasipulia
100gPurjoa
Persiljaa
Tilliä
Maustepippuria
Suolaa
Valkopippuria
Kasvislientä
Vettä
  1. Kuori ja kuutioi peruna ja juurekset.
  2. Kuori ja hienonna sipuli ja suikaloi purjo.
  3. Laita juurekset, perunat, sipuli ja purjo kattilaan kasvisliemen ja maustepippurin kanssa.
  4. Kiehauta ja anna kiehua niin kauan että perunat pehmenevät.
  5. Lisää hienonnetut yrtit.
  6. Mausta suolalla ja valkopippurilla.
  7. Anna keiton seistä hetken vetäytymässä ennen tarjoilua.
BH
:Björn Helsing
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(1)

Vinkkaa paras kasvisreseptisi

Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.

Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.