Aasialainen nuudelikeitto
Keiton voi tehdä sekä nuudeleilla tai ilman, valitse itse!

150g | Portabelloa |
2kpl | Närpiön Vihanneksen Suippopaprikaa |
1kpl | Solo valkosipuli |
1kpl | Keltasipuli |
2rkl | rypsiöljy |
8dl | Vettä |
2kpl | Liemikuutiota |
2tl | Sitruunaruohopastaa |
2tl | Inkivääripastaa |
150g | Sugarsnaps |
400g | Kookoskermaa |
50g | Vemicelli nuudeleita (voi jättää pois) |
0,33ruukkua | Korianteria |
0,33ruukkua | ruohosipulia |
- Leikka portabellosienet ja paprika sopiviksi keittopaloiksi, hienonna sipuli ja valkosipuli.
- Kuullota rypsiöljyssä, lisää vettä, liemikuutiot, sitruunaruohopasta ja inkivääripasta.
- Keitä keittoa n 5 minuuttia, lisää kookoskerma ja sugersnapsit, keitä vielä muutama minuutti.
- Saadaksesi ruokaisampi keitto lisää tässä vaiheessa n 50g vermicelli nuudeleita, ota levyltä ja anna vettyä 4-5 minuuttia.
- Hienonna korianteria ja ruohosipulia, sekoita keittoon.
- Tarjoile mielellään limelohkon kanssa, jonka itse saa halutessaan puristaa päälle.
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin.