Aasialainen nuudelikeitto
Keiton voi tehdä sekä nuudeleilla tai ilman, valitse itse!
150g | Portabelloa |
2kpl | Närpiön Vihanneksen Suippopaprikaa |
1kpl | Solo valkosipuli |
1kpl | Keltasipuli |
2rkl | rypsiöljy |
8dl | Vettä |
2kpl | Liemikuutiota |
2tl | Sitruunaruohopastaa |
2tl | Inkivääripastaa |
150g | Sugarsnaps |
400g | Kookoskermaa |
50g | Vemicelli nuudeleita (voi jättää pois) |
0,33ruukkua | Korianteria |
0,33ruukkua | ruohosipulia |
- Leikka portabellosienet ja paprika sopiviksi keittopaloiksi, hienonna sipuli ja valkosipuli.
- Kuullota rypsiöljyssä, lisää vettä, liemikuutiot, sitruunaruohopasta ja inkivääripasta.
- Keitä keittoa n 5 minuuttia, lisää kookoskerma ja sugersnapsit, keitä vielä muutama minuutti.
- Saadaksesi ruokaisampi keitto lisää tässä vaiheessa n 50g vermicelli nuudeleita, ota levyltä ja anna vettyä 4-5 minuuttia.
- Hienonna korianteria ja ruohosipulia, sekoita keittoon.
- Tarjoile mielellään limelohkon kanssa, jonka itse saa halutessaan puristaa päälle.
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.