Kasvisreseptit

Avokado- & tomaattivoileipä

Oma valintasi voista, juustosta sekä leivästä riippuen tämä täydellinen välipala voi olla niin gluteeniton kuin vegaani.
(0)
(626)
Tulosta
4viip.Vapaavalintaista pehmeää leipää
1kplAvokado
1kplNärpiön Vihanneksen Tomaatti
8viip. Vapaavalintaista, maukasta juustoa
1dlTuoretta pinaattia
0,5tlSormisuolaa
0,5mmMustapippuria
Voita leivänviipaleille
  1. Paahda leipäviipaleet.
  2. Puolita avokado ja poista kivi.
  3. Leikkaa pitkiä uria avokadoon veitsellä, poista sen jälkeen avokado kuorestaan ruokalusikalla.
  4. Huuhtele tomaatti ja viipaloi.
  5. Levitä voita leivänviipaleille.
  6. Laita juusto ja pinaatinlehdet kaikille viipaleille.
  7. Jaa tomaatti- ja avokaadoviipaleet kahdelle leivälle. Ripottele
  8. Ripottele sormisuolaa ja pippuria päälle.
  9. Laita leipäviipaleet päälle kansiksi ja leikkaa leivät kolmioiksi.
  10. Aseta hammastikku jokaiseen leipään.
NA
:Nathalie Aurén
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(0)

Vinkkaa paras kasvisreseptisi

Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.

Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.