Kesäkurpitsa-avokadopasta paahdetuilla kikherneillä
Pasta-annos joka on täysin vegaaninen ja täynnä makua!
Avokadokastike | |
2kpl | Avokado |
1kpl | Valkosipulinkynsi |
1,5tl | Yrttisuolaa |
Vähän mustapippuria | |
0,5dl | Vettä |
1rkl | Lime- tai sitruunamehua |
0,5ruukkua | Tuoretta basilikaa |
Kesäkurpitsapasta | |
2kpl | pientä kesäkurpitsaa |
1rasia | Kirsikkatomaattia |
Paahdetut kikherneet | |
1laatikko | Kikherneitä, 230g nesteetön paino |
1rkl | Oliiviöljyä |
1tl | kuivattua basilikaa |
1tl | Suolaa |
- Avokadokastike
- Sekoita avokado, valkosipuli, mausteet, vesi ja limemehu tasaiseksi tahnaksi tehosekoittimella tai sauvasekoittimella.
- Lisää suurin osa tuoreesta basilikasta, säästä vähän koristeluun, ja sekoita vielä vähän.
- Kesäkurpitsapasta
- Huuhtele kesäkurpitsa ja leikkaa päät pois.
- Tee ”spagettia” vihannessorvilla, spiraalileikkurilla tai kuorijalla.
- Laita isoon kulhoon.
- Lohkoa kirsikkatomaatit.
- Kaada avokadokastike kesäkurpitsapastan päälle ja sekoita hyvin.
- Lisää kirsikkatomaatit ja anna pastan olla hetken sillä aikaa kun paahdat kikherneet.
- Paahdetut kikherneet
- Kaada kikherneiden liemi pois ja huuhtele hyvin.
- Paahda kuivassa ja kuumassa paistinpannussa muutaman minuutin.
- Lisää oliiviöljy ja mausteen ja paahda hetki kunnes kikherneet saavat hiukan väriä.
- Tarjoiluun
- Tarjoile avokado-kesäkurpitsapasta tuoreella basilikalla ja paahdetuilla kikherneillä.
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.