Kasvisreseptit

Kesäkurpitsa-avokadopasta paahdetuilla kikherneillä

Pasta-annos joka on täysin vegaaninen ja täynnä makua!
(0)
Tulosta
Avokadokastike
2kplAvokado
1kplValkosipulinkynsi
1,5tlYrttisuolaa
Vähän mustapippuria
0,5dlVettä
1rklLime- tai sitruunamehua
0,5Tuoretta basilikaa
Kesäkurpitsapasta
2kplpientä kesäkurpitsaa
1rasiaKirsikkatomaattia
Paahdetut kikherneet
1Kikherneitä, 230g nesteetön paino
1rklOliiviöljyä
1tlkuivattua basilikaa
1tlSuolaa
  1. Avokadokastike
  2. Sekoita avokado, valkosipuli, mausteet, vesi ja limemehu tasaiseksi tahnaksi tehosekoittimella tai sauvasekoittimella.
  3. Lisää suurin osa tuoreesta basilikasta, säästä vähän koristeluun, ja sekoita vielä vähän.
  4. Kesäkurpitsapasta
  5. Huuhtele kesäkurpitsa ja leikkaa päät pois.
  6. Tee ”spagettia” vihannessorvilla, spiraalileikkurilla tai kuorijalla.
  7. Laita isoon kulhoon.
  8. Lohkoa kirsikkatomaatit.
  9. Kaada avokadokastike kesäkurpitsapastan päälle ja sekoita hyvin.
  10. Lisää kirsikkatomaatit ja anna pastan olla hetken sillä aikaa kun paahdat kikherneet.
  11. Paahdetut kikherneet
  12. Kaada kikherneiden liemi pois ja huuhtele hyvin.
  13. Paahda kuivassa ja kuumassa paistinpannussa muutaman minuutin.
  14. Lisää oliiviöljy ja mausteen ja paahda hetki kunnes kikherneet saavat hiukan väriä.
  15. Tarjoiluun
  16. Tarjoile avokado-kesäkurpitsapasta tuoreella basilikalla ja paahdetuilla kikherneillä.
NA
:Nathalie Aurén
Jaa Facebookissa
Jaa Twitterissä
Jaa Linkedinissä
Kopioi linkki
Tulosta
Tulosta tai tallenna pdf
(0)

Vinkkaa paras kasvisreseptisi

Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.

Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.