Bataattiranskalaiset fetajuustokreemillä
Kotitekoiset ranskalaiset maukkaalla fetajuustokreemillä.

Bataatti ranskalaiset | |
500g | Bataattia |
2rkl | Oliiviöljyä |
1tl | Suolaa |
2tl | Timjamia |
1tl | Valkosipulijauhetta |
Fetajuustokreemi | |
150g | Fetajuustoa |
200ml | Kaurafraiche / Creme fraiche |
0,5tl | Suolaa |
0,25tl | Mustapippuria |
- Bataatti ranskalaiset
- Lämmitä kiertoilmauuni 200 asteeseen.
- Huuhtele bataatti huolellisesti, vaihtoehtoisesti kuori jos suosit sitä.
- Leikkaa noin 0,5cm paksuisiksi pitkänomaisiksi paloiksi ja aseta leivinpaperilla varustetulle pellille.
- Kaada päälle oliiviöljyä ja mausta suolalla, timjamilla ja valkosipulijauheella.
- Sekoita ja katso ettei bataattipalat ole päällekäin.
- Paahda uunissa 20 minuuttia.
- Fetajuustokreemi
- Tee sillä aikaa fetajuustokreemi.
- Murusta fetajuusto kulhoon ja sekoita sauvasekoittimella.
- Lisää kaurafraiche / creme fraiche sekä suola ja pippuri ja sekoita sileäksi kreemiksi.
- Kaada pienempään tarjoilukulhoon.
- Tarjoa bataattiranskalaiset ja fetajuustokreemi snäckseinä tai lisukkeena lämpimän aterian kanssa.
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin.