Cashewpesto
Tämä pesto maistuu ihanalta leivän päällä tai vaikkapa pastan kaverina. Makua voit muunnella vaihtelemalla yrttejä. Kermaisen koostumuksen saamiseksi pähkinöitä kannattaa liottaa ennen käyttöä. Nopeiten se onnistuu mahdollisimman kuuman veden avulla - näin liotusaika lyhenee huomattavasti.
2dl | cashewpähkinöitä |
0,5dl | Sitruunamehua |
0,5dl | Oliiviöljyä |
1dl | silputtua persiljaa |
1dl | silputtua basillikaa |
1 | Valkosipulinkynsi |
Suolaa | |
Pippuria |
- Mittaa cashewpähkinät kulhoon.
- Kiehauta vettä kattilassa ja kaada pähkinöiden päälle niin, että ne peittyvät.
- Anna pähkinöiden pehmetä n. 15 minuuttia.
- Valuta vesi pois ja lisää sitruunamehu, oliiviöljy, silputut yrtit sekä valkosipulinkynsi.
- Aja tasaiseksi ja mausta suolalla ja pippurilla.
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.