Kasvisreseptit

Gluteeniton parsakaali- ja tomaattipiiras intialaisilla mauilla

Gluteeniton piirakkapohja jota voi käyttää millä täytteellä tahansa mutta tässä reseptissä se sekoitetaan intialaisella makuelämyksellä.
(0)
Tulosta
Piirakkapohja
5dlKikhernejauhoja
1,5dlRiisijauhoja
1tlSuolaa
0,5dlOliiviöljyä
1,5dlVettä
Täyte
1kplKeltasipuli
2kplValkosipulikynsiä
2Oliiviöljyä
1Parsakaali
1dlcashewpähkinöitä
1raastettua inkivääriä
1tlYrttisuolaa
0,5Garam Masala
1kurkumaa
1Chilijauhetta
1Kotimaisia punaisia helmitomaatteja
Munamaito
1kplKananmuna
0,75dlKaurakerma (tai tavallista ruokakermaa)
  1. Piirakkapohja
  2. Lämmitä uuni, kiertoilma 175°.
  3. Sekoita kaikki piirakkapohjan ainekset kulhossa.
  4. Alusta mielellään käsin.
  5. Voitele piirakkavuoka pienellä määrällä öljyä ja painelle taikina vuokaan.
  6. Laita sivulle siksi aikaa kun teet täytteen.
  7. Täyte
  8. Pienennä sipuli sekä valkosipuli ja ruskista paistinpannussa oliiviöljyllä.
  9. Leikka sillä aikaa parsakaali pieniin paloihin, raasta inkivääri, puolita helmitomaatit ja murusta fetajuusto.
  10. Lisää parsakaali, inkivääri, cashewpähkinät ja kaikki mausteet paistinpannuun ja paista muutaman minuutin.
  11. Lisää lopuksi helmitomaatit ja fetajuusto ja sekoita hyvin.
  12. Levitä täyte piirakkavuokaan.
  13. Sekoita munamaito pienessä kulhossa ja kaada piirakan päälle
  14. Munamaito
  15. Sekoita munamaito pienessä kulhossa ja kaada piirakan päälle.
  16. Paista uunin keskitasolla 25 minuuttia.
  17. Tarjoiluun
  18. Tarjoile esim. vihreän salaatin kera.
NA
:Nathalie Aurén
Jaa Facebookissa
Jaa Twitterissä
Jaa Linkedinissä
Kopioi linkki
Tulosta
Tulosta tai tallenna pdf
(0)

Vinkkaa paras kasvisreseptisi

Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin.