Gluteenittomat tomaatti-kesäkurpitsa sämpylät
Mehukkaita ja hyviä gluteenittomia sämpylöitä tomaatilla ja kesäkurpitsalla.
3dl | Mantelijauhoja |
1dl | Kauraryynejä |
2rkl | Jauhettua psylliuminsiemenkuorta |
2tl | Leivinjauhetta |
1,5tl | Suolaa |
1dl | Auringonkukansiemeniä |
2dl | Raastettua kesäkurpitsaa |
6kpl | Närpiön Vihanneksen kirsikkatomaatteja |
3rkl | Auringonkuivattuja-tomaatteja paloina |
4kpl | Kananmunia |
- Lämmitä uuni 200 asteiseksi (kiertoilmauuni 175 astetta).
- Sekoita kaikki kuivat ainekset kulhoon.
- Lisää 2/3 auringonkukansiemenistä.
- Raasta kesäkurpitsa ja leikkaa kirsikkatomaatit paloiksi ja lisää jauhoseokseen.
- Lisää auringonkuivatut tomaatit ja kananmunat ja sekoita tahmeaksi taikinaksi.
- Anna levätä n 10 minuuttia.
- Aseta pellille leivinpaperi ja tee taikinasta 9 kpl pyöreää sämpylää.
- Lisää loput auringonkukansiemenet päälle.
- Paista uunin keskitasolla 20 minuuttia.
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.