Kasvisreseptit

Gluteenittomat tomaatti-kesäkurpitsa sämpylät

Mehukkaita ja hyviä gluteenittomia sämpylöitä tomaatilla ja kesäkurpitsalla.
(0)
(710)
Tulosta
3dlMantelijauhoja
1dlKauraryynejä
2rklJauhettua psylliuminsiemenkuorta
2tlLeivinjauhetta
1,5tlSuolaa
1dlAuringonkukansiemeniä
2dlRaastettua kesäkurpitsaa
6kplNärpiön Vihanneksen kirsikkatomaatteja
3rklAuringonkuivattuja-tomaatteja paloina
4kplKananmunia
  1. Lämmitä uuni 200 asteiseksi (kiertoilmauuni 175 astetta).
  2. Sekoita kaikki kuivat ainekset kulhoon.
  3. Lisää 2/3 auringonkukansiemenistä.
  4. Raasta kesäkurpitsa ja leikkaa kirsikkatomaatit paloiksi ja lisää jauhoseokseen.
  5. Lisää auringonkuivatut tomaatit ja kananmunat ja sekoita tahmeaksi taikinaksi.
  6. Anna levätä n 10 minuuttia.
  7. Aseta pellille leivinpaperi ja tee taikinasta 9 kpl pyöreää sämpylää.
  8. Lisää loput auringonkukansiemenet päälle.
  9. Paista uunin keskitasolla 20 minuuttia.
NA
:Nathalie Aurén
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(0)

Vinkkaa paras kasvisreseptisi

Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.

Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.