Romesco-vuohenjuustoleipä
Viimeistelekomeus herneenversoilla.

2kpl | Närpiön Vihanneksen Suippopaprikaa |
1rasia | Närpiön Vihanneksen Dunne tomaattia |
1kpl | Valkosipulinkynsi |
1kpl | Keltasipuli |
50g | Kuorittuja manteleita |
0,5dl | Oliiviöljyä |
100g | Vuohenjuustoa |
2skivor | Tuoretta leipää |
0,5tl | Suolaa |
Herneenversoja |
- Paahda pilkottuja paprikoita, pilkottuja tomaatteja, pilkottua valkosipulia ja pilkottua keltasipulia uunissa 200 asteessa noin 20 minuuttia.
- Lisää sekaan viimeiseksi 10 minuutiksi myös mantelit.
- Paahtamisen jälkeen lisää oliiviöljy ja mausta suolalla ja mustapippurilla.
- Käytä sauvasekoitinta ja aja kasvikset tasaiseksi tahnaksi.
- Paahda leivät ja vuohenjuusto pannulla ja kokoa annos.
- Viimeistele komeus herneenversoilla.
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin.