Kasvisreseptit

Gorgonzola-saksanpähkinäkastike

Tarjoile oman suosikki pastan kanssa.
(0)
(716)
Ainesosat
Tulosta
2dlRuokakermaa
2rklRypsiöljyä
200gGorgonzolajuustoa
1dlVettä
2kplKeltasipulia
150gSaksanpähkinöitä
Suolaa, mustapippuria
Annosta
Kategoriat
Ruokalaji
Pastat
Erikoisruokavalio
Gluteeniton
Laktoositon
Kausi
Arkiruoka
Vaikeusaste
Helppo ja nopea
Valmistusaika
Alle 30 min
Valmistustapa
Paistettu
Tee näin:
  1. Lämmitä paistinpannu.
  2. Lisää rypsiöljy pannulle.
  3. Lisää sipulit ja freesaa pari minuuttia.
  4. Lisää kerma, vesi ja Gorgonzolajuusto.
  5. Keitä ja sekoita tasaiseksi.
  6. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
  7. Lisää joukkoon pähkinät.
  8. Tarjoile pastan kanssa.
Kasvisreseptit.fi
Kokkisi oli:Kasvisreseptit.fiSeuraa kokkia
Jaa
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(0)

Vinkkaa paras kasvisreseptisi

Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.

Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.