Kurkuma-kesäkurpitsapasta
Tarjoile tuoreiden basilikalehtien ja parmesanjuustoraasteen kanssa.

2kpl | Kesäkurpitsaa |
0,5dl | Rypsiöljyä |
1rkl | Kurkumaata |
300g | Tagliatelle pastaa |
2dl | Ruokakermaa |
1kpl | Keltasipuli |
2tl | Suolaa |
1mm | Mustapippuria |
Tuoretta basilikaa | |
Parmesaanijuustoa raastettuna |
- Laita pasta veteen kiehumaan, katso pakkauksen ohjeet.
- Kuumenna paistinpannu kuumaksi.
- Lisää pannulle öljy ja kurkuma.
- Freesaa hetki.
- Lisää pilkotut kesäkurpitsat ja sipulit pannulle.
- Freesaa pari minuuttia.
- Lisää kerma joukkoon ja sekoita.
- Mausta suolalla ja mustapippurilla.
- Valuta pasta, kun kypsää.
- Sekoita pastat kastikkeen joukkoon.
- Tarjoile tuoreiden basilikalehtien ja parmesanjuustoraasteen kanssa.
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin.