Kasvisreseptit

Helppo pastakastike tuoreista tomaateista

Paras lopputulos syntyy pehmeistä tomaateista. Nappaa kaupasta tomaatteja reilusti, jätä kypsymään huoneenlämpöön ja valmista helppo pastakastike.
(0)
(14)
Tulosta
8kplNärpiön Vihanneksen tomaattia pilkottuna
1rasiaNärpiön Vihanneksen Dunne tomaatti (230 g)
4kplValkosipulinkynsiä hienonnettuna
2rklÖljyä
1ruukkuTuoretta oreganoa
0,5tlSuolaa
0,5tlPippuria
0,5tlSokeria
400gKuivapasta (esim. gnocchi)
1ruukkuTuoretta basilikaa
  1. Lisää öljyä laakeaan pannuun. Lisää kuorittu ja hienonnettu valkosipuli ja kuullota miedolla lämmöllä, kunnes valkosipuli on pehmentynyt.
  2. Lisää sekaan pilkotut tai käsin murskatut tomaatit ja Dunne-tomaatit kokonaisina. Anna hautua ilman kantta 15 minuuttia keskilämmöllä.
  3. Lisää hienonnettu tuore oregano kastikkeen joukkoon. Jatka hauduttamista miedolla lämmöllä vielä 10 minuuttia, kunnes tomaattien neste on haihtunut ja kastike on paksuuntunut.
  4. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Lisää halutessasi sokeria, joka korostaa tomaatin täyteläisyyttä.
  5. Keitä pasta kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaisesti sillä aikaa kun tomaattikastike hautuu.
  6. Tarjoile pastakastike kypsennetyn gnocchipastan kanssa, koristele tuoreella basilikalla.
S
:Satokausikalenteri
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(0)

Vinkkaa paras kasvisreseptisi

Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.

Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.