Kasvisreseptit

Grillattu portabello

Enemmän luksusta vegaani maanantaihin! Tarjoile grillattu portabellosieni soijasiirapilla, perunapyreen ja ihanan vihreiden vihannesten kanssa!
(0)
Tulosta
Grillatut portabellot
4-6kplPortabelloa, isoa
1kplSolo valkosipuli
0,5ruukkuaTimjamia, tuoretta
1kplSitruuna
4rklOliiviöljyä
Sormisuolaa ja vastajauhettua mustapippuria
Soijasiirappi
1dlSoijaa
2rklSeesamöljyä
2rklSeesamisiemeniä
1dlVettä
1dlSokeria
  1. Grillattua portabelloa
  2. Kuori ja hienonna valkosipuli.
  3. Laita kulhoon.
  4. Hakkaa timjami hienosti ja lisää yhdessä sitruunakuoren ja -mehun, öljyn, suolan ja vastajauhetun mustapippuri.
  5. Sekoita hyvin.
  6. Leikkaa pois alin osa sienten jaloista, leikkaa sienet puoliskoiksi tai neljännesosiin jalan keskeltä.
  7. Marinoi puoliskot sekoituksessa vähintään 15 minuuttia, mielellään kauemmin.
  8. Grillaa sienet kunnes sinulla on hieno grillikuvio kaikilla puolilla sientä.
  9. Soijasiirappi
  10. Keitä kaikki ainekset, kunnes ovat koostumukseltaan siirapin tapaisia, voit kokeilla kylmälle metallipinnalle, jos koostumus on oikea.
  11. Anna jäähtyä.
  12. Pidä lämpöisenä ja tarjoile yhdessä grillattujen sienten kanssa.
JL
:Jens Lindstedt
Jaa Facebookissa
Jaa Twitterissä
Jaa Linkedinissä
Kopioi linkki
Tulosta
Tulosta tai tallenna pdf
(0)

Vinkkaa paras kasvisreseptisi

Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin.