Kasvisreseptit

Grillattua kurkkua ja kotitekoista chilikastiketta

Huom! chilikastiketta kannattaa tehdä tämän kokoinen satsi kerralla – valmistus on lastenleikkiä ja se säilyy hyvin jääkaapissa. Lisäksi se on mainio tuliainen kyläilyn yhteydessä.
(0)
(473)
Tulosta
Grillatut kurkut
4kplKotimaisia kurkkuja
4rklAuringonkukkaöljyä
Merisuolaa
Mustapippuria myllystä
Chilikastike
4kplPunaista kotimaista chiliä
8dlVettä
1rklHienonnettua inkivääriä
4rklHunajaa tms.
4tlValkoviinietikkaa
4rklMaizenaa
  1. Grillatut kurkut
  2. Kuori ja poista kurkusta siemenet, puolita kurkku pituus suuntaan ja lusikoi siemenet pois. Puolita kurkku paksuhkoiksi suupaloiksi.
  3. Mausta kurkut, pyöritä ne öljyssä ja pariloi mustaksi, tulikuumalla pannulla – pikaisesti.
  4. Chilikastike
  5. Paloittele chilit karkeasti, siemenineen päivineen.
  6. Kuori ja hienonna inkivääri.
  7. Keitä aineksia puolisen tuntia. Lisää joukkoon maizena.
  8. Keitä vielä yksi minuutti ja soseuta tehosekoittimessa. Jäähdytä ennen tarjoilua
ST
:Sami Tallberg
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(0)

Vinkkaa paras kasvisreseptisi

Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.

Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.