Kasvisreseptit

Grön tapenade med rostad vitlök

Tapenade benämningen härstammar från Franska Provence, och betyder olivpasta.
(0)
(775)
Ainesosat
Tulosta
Gröna oliver utan kärnor
Vitlöksklyftor
Rypsolja
Färsk timjan
Dijonsenap
Salt
Annosta
Tee näin:
  1. Skala vitlöken, skär i skivor.
  2. Bryn vitlöken i olja, dra stekpannan av plattan när vitlöken börjar bli rostad, låt oljan och vitlöken svalna en stund.
  3. Kör alla ingredienser i en mixer eller matberedare tills det blir en jämn massa.
  4. Salta vid behov.
  5. Servera t.ex med grillat bröd i sin enkelhet.
JL
Kokkisi oli:Jens LindstedtSeuraa kokkia
Jaa
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(0)

Uusia ideoita. Uusia makuja. Reseptit, joita et halua ohittaa.

Löydä makuja, jotka yllättävät - kasvisreseptejä ja kauden vinkkejä, jotka tekevät ruoanlaitosta hauskempaa. Kaksi kertaa kuussa, suoraan sähköpostiisi.

Vinkkaa paras kasvisreseptisi

Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.

Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.