Kasvisreseptit

Grön tapenade med rostad vitlök

Tapenade benämningen härstammar från Franska Provence, och betyder olivpasta.
(0)
(510)
Tulosta
Gröna oliver utan kärnor
Vitlöksklyftor
Rypsolja
Färsk timjan
Dijonsenap
Salt
  1. Skala vitlöken, skär i skivor.
  2. Bryn vitlöken i olja, dra stekpannan av plattan när vitlöken börjar bli rostad, låt oljan och vitlöken svalna en stund.
  3. Kör alla ingredienser i en mixer eller matberedare tills det blir en jämn massa.
  4. Salta vid behov.
  5. Servera t.ex med grillat bröd i sin enkelhet.
JL
:Jens Lindstedt
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(0)

Vinkkaa paras kasvisreseptisi

Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.

Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.