Kasvisreseptit

Halloumi- ja kvinoasalaatti

Helppo ja raikas salaatti halloumilla ja kvinoalla.
(0)
Tulosta
2dlKeittämätöntä kvinoa
1,5dlHakattua persiljaa
1tlYrttisuolaa
0,5tlValkosipulijauhetta
200gHalloumia
1ruukkuVihersalaattia oman maun mukaan
1Närpiön Vihanneksen Punaisia Helmitomaatteja
1Närpiön Vihanneksen Oransseja Helmitomaatteja
1kplNärpiön Vihanneksen Kurkku
Balsamicokastiketta
  1. Huuhtele kvinoa ja laita kattilaan 4 dl veden kanssa.
  2. Keitä 10-15 minuuttia.
  3. Hakkaa silla aikaa persilja.
  4. Sekoita keitetyn kvinoan joukkoon persilja, yrttisuola ja valkosipulijauhe.
  5. Aseta kattila sivuun ilman kantta sillä aikaa kun teet loput.
  6. Leikkaa halloumijuusto ohuiksi viipaleiksi ja paista kuivassa paistinpannussa kunnes pinta on kullanruskea.
  7. Huuhtele vihersalaatti, helmitomaatit ja kurkku.
  8. Revi salaatti paloiksi ja huuhtele kurkku.
  9. Sekoita vihersalaatti, kurkku ja tomaatit isoon kulhoon.
  10. Sekoita kvinoa salaattiin.
  11. Aseta päälle halloumijuustoa ja valuta päälle reippaasti balsamicokastiketta.
  12. Tarjoile esim lisukkeena lämminaterian kanssa tai kevyempänä lounaana.
NA
:Nathalie Aurén
Jaa Facebookissa
Jaa Twitterissä
Jaa Linkedinissä
Kopioi linkki
Tulosta
Tulosta tai tallenna pdf
(0)

Vinkkaa paras kasvisreseptisi

Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.

Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.