Halloumivohvelit
Nämä ovat mahdollisesti rapeimmat suolaiset vohvelit mitä olet ikinä maistanut!

Taikina | |
400g | Halloumia |
1kpl | Kananmuna |
1dl | Kermaa |
0,5dl | Vehnäjauhoja |
Paistamiseen | |
25g | Voita |
Tarjoiluun | |
Keitettyä parsaa, avokadoa, smetanaa ja punasipulia |
- Lämmitä vohvelirauta, joka saa olla lämmin.
- Raasta halloumi paksummasta päästä.
- Sekoita joukkoon kananmuna, kerma ja vehnäjauho.
- Sekoita kaikki, kunnes hyvin sekoittuneet.
- Sulata voi kupissa mikrossa, sivellä vohvelirauta voilla ja jaa rakeinen vohvelimassa n 1 cm:n kerroksena vohvelirautaan.
- Paista kullanruskeiksi.
- Tarjoile vohvelit kevyesti keitetyn parsan, kypsän avokadon, hienonnetun punasipulin ja nokareen smetanan kanssa.
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin.