Harissatahna
Purkita ja tarjoile esimerkiksi paahdettujen pitaleipien kanssa.

Ainesosat
| 4kpl | Närpiön Vihanneksen Suippopaprikaa |
| 2kpl | Närpiön Vihanneksen San Marzano tomaattia |
| 2kpl | Närpiön Vihanneksen punaista chiliä |
| 2kpl | Valkosipulinkynttä |
| 1dl | Oliiviöljyä |
| 1dl | Vettä |
Annosta
Kategoriat
| Ruokalaji | Lisukkeet |
| Erikoisruokavalio | Gluteeniton Kananmunaton Laktoositon Maidoton Vegaaninen |
| Kausi | Arkiruoka Juhla |
| Vaikeusaste | Helppo |
| Valmistusaika | 30-60 min |
| Valmistustapa | Miksaamalla Uunissa |
Tee näin:
- Lämmitä uuni 170 asteeseen.
- Laita tomaatit, paprikat, chilit ja valkosipulin kynnet leivinpaperoidulle uunipellille.
- Paista kypsiksi uunissa, noin 25-35 minuuttia.
- Murskaa kasvikset veitsellä pienemmiksi.
- Aja blenderissä tasaiseksi tahnaksi veden ja oliiviöljyn kanssa.
- Purkita ja tarjoile esimerkiksi paahdettujen pitaleipien kanssa.
Katso lisää reseptejä
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.







