Hernehummus
Vihreistä herneistä tehty hummus sopii loistavasti lisukkeeksi eri salaateille tai dipiksi vihanneksille.
380g | Kikherneitä |
150g | Sulatettuja vihreitä herneitä |
2kpl | Valkosipulinkynttä |
2rkl | Oliiviöljyä |
1,5dl | Vettä |
2rkl | Sitruunamehua |
1,5tl | Suolaa |
1mm | Mustapippuria |
Närpiön Vihanneksen kurkku |
- Huuhtele kikherneet.
- Sekoita herneet, kikherneet, valkosipulikynnet, oliiviöljy ja vesi tehosekoittimessa tai sauvasekoittimella.
- Lisää sitruunamehu, suola ja pippuri ja sekoita lisää.
- Mausta suolalla ja pippurilla.
- Leikkaa kurkusta sauvoja jolla voit dipata hummusta.
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.