Hiillostettu parsa
Tarjoile sitruunasiivujen, yrttien ja salaatin kanssa.

Ainesosat
1nippu | Vihreää parsaa |
Oliiviöljyä, suolaa ja mustapippuria |
Annosta
Kategoriat
Ruokalaji | Alkupalat Lisukkeet Naposteluruoka Pääruoat Välipalat |
Vaikeusaste | Helppo ja nopea |
Valmistusaika | Alle 15 min |
Valmistustapa | Paistettu |
Tee näin:
- Poista vihreistä parsoista kovat kannat.
- Kuumenna paistinpannu kuumaksi.
- Paahda parsat kuivalla pannulla.
- Laita parsat kulhoon ja mausta oliiviöljyllä, suolalla, mustapippurilla.
- Tarjoile sitruunasiivujen, yrttien ja salaatin kanssa.
Katso lisää reseptejä
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.