Kaali-kurkkusalaatti
Haluatko kokeilla jotain uutta lisuketta ruuan kanssa? Haluatko välttää lisäaineita ja säilöntäaineita? Tämä säilötty kaali-kurkkusalaatti sopii todella loistavasti lisukkeeksi monen eri ruuan kanssa. Voit tarjoilla sitä jo muutaman tunnin kuluttua mutta voit myös valmistaa sen etukäteen koska säilyy jos tiedät että haluat tarjoilla sitä tietyssä tilaisuudessa myöhemmin. Rapeaa ja hyvää!
300g | Keräkaali |
1kpl | Närpiön Vihanneksen kurkku |
1dl | Valkoviinietikka |
2tl | Suola |
2rkl | Sokeri |
1rkl | Sinapinsiemenet |
1rkl | Fenkolisiemenet |
0,5ruukku | Tuore tilli |
- Suikaloi ohueksi kaali ja Närpiön kurkku ja laita kulhoon.
- Lisää kulhoon valkoviinietikka, suola, sokeri, sinapinsiemenet, fenkolinsiemenet ja silputtu tilli.
- Sekoita hyvin.
- Laita salaatti lasipurkkiin ja anna vetäytyä jääkaapissa 1-2 h, mielellään yön yli.
- Tarjoile lisukkeena esim. paahdettujen vihannesten kanssa.
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.