Kasvisreseptit

Kaali-tomaatti "taco"

Suositut tacot täysin gluteenittomina!
(0)
(877)
Tulosta
1kplValkokaali
300gNärpiön Vihanneksen Dunne tomaattia
200gRanskankermaa
1ruukkuTuoretta korianteria
Suolaa, mustapippuria
Oliiviöljyä
  1. Aloita leikkaamalla kaalista kanta pois.
  2. Irrota käsin päällimmäisiä kerroksia kaalista.
  3. Yritä saada ehjiä isoja lehtiä.
  4. Keitä lehtiä vedessä 3-5 minuuttia, kunneslehdet ovat läpikuultavia.
  5. Nosta kylmään veteen.
  6. Leikkaa loput kaalista suikaleiksi ja laitauunivuokaan.
  7. Hiero oliiviöljyä ja suolaa suikaleisiin.
  8. Paahda 200 C asteisessa uunissa 12-15 minuuttia,kunnes suikaleet ovat saaneet väriä ja kaali on kypsää.
  9. Sekoita ranskankerma, Dunne tomaatit ja paahdettu kaali.
  10. Kasaa ”tacot” nostele keitetyille kaalinlehdillekaali-tomaattitäytettä ja koristele korianterilla.
Kasvisreseptit.fi
:Kasvisreseptit.fi
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(0)

Vinkkaa paras kasvisreseptisi

Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.

Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.