Kasvisreseptit

Kasvishampurilaiset

Kasvishampurilaisten täytteenä ovat paahdetut porkkanat, salaatti, rucolan versot, punamangoldia, sipulirenkaat ja paprikamajoneesi.
(0)
Tulosta
2-3Porkkana
0,5Oliiviöljyä
Himalajan vuoristosuola
2Hunaja
4Sämpylää
4Paprikamajoneesia (esim. auran-vegaani-paprikamajoneesi)
100Lehtisalaatti
1Sipuli
1Rucolan versoja
1Punamangoldia
  1. Uunissa paahdetut porkkanat
  2. Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen.
  3. Leikkaa porkkanoista kannat pois ja huuhtaise porkkanat. Leikkaa paksuimmat porkkanat pituussuunnasta kahtia.
  4. Voit myös kuoria porkkanat, jos haluat.
  5. Lado porkkanat uunipellille leivinpaperin päälle, niin että porkkanoita on tasaisesti kaikkialla. Valuta päälle oliiviöljyä ja sitten hunaja. Sivele sudilla hunajaa tasaisesti kaikkialle.
  6. Ripottele lopuksi porkkanoiden päälle ripaus suolaa. Paista porkkanoita uunin keskitasolla noin 40 minuuttia tai kunnes haarukalla kokeiltaessa porkkanat ovat kypsiä.
  7. Hampurilaisten kokoaminen:
  8. Kokoa kasvishampurilaiset levittämällä 4 sämpylälle paprikamajoneesi ja latomalla päälle paahdettuja porkkanoita, leikatut sipulirenkaat, rucolan verso, punamangoldia ja salaatinlehtiä.
KP
:Kaisu Pitkänen
Jaa Facebookissa
Jaa Twitterissä
Jaa Linkedinissä
Kopioi linkki
Tulosta
Tulosta tai tallenna pdf
(0)

Vinkkaa paras kasvisreseptisi

Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.

Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.