Kasvisreseptit

Kasvispinsa

Herkullinen ja helposti valmistuva kasvispinsa on täydellinen valinta nopeaan arki-illalliseen tai rentoon viikonloppuherkutteluun. Rapean pinsapohjan päälle levitetään täyteläinen ranskankerma-tomaattikastike, ja se viimeistellään Närpiön Vihanneksen Snäxipaprikoilla, San Marzano -tomaateilla, chilillä ja kahdella juustolla – mozzarellalla ja juustoraasteella. Valmistusaika on vain 20 minuuttia, ja lopputuloksena on kasvispitsa, joka hurmaa sekä maullaan että ulkonäöllään. Lisää tuore basilika ja mustapippuri juuri ennen tarjoilua – ja nauti kuumana!
(0)
(10)
Ainesosat
Tulosta
2kplvalmista pinsapohjaa
2dlranskankermaa
2rkltomaattipyreetä
1pssNärpiön Vihanneksen minipaprikoita
1kplpunainen chili
2kplNärpiön Vihanneksen San Marzano tomaatteja
3dljuustoraastetta
1pallotuoretta mozzarellajuustoa
1kourallinentuoretta basilikaa
rouhittua mustapippuria
Annosta
Tee näin:
  1. Aseta pinsapohjat leivinpaperin päälle uunipellille. Laita uuni lämpenemään 200 C asteeseen.
  2. Sekoita kulhossa ranskankerma ja tomaattipyree sekaisin. Levitä ranskankerma-tomaattikastike pinsapohjien päälle tasaisesti.
  3. Asettele seuraavaksi pohjien päälle paprika- ja tomaattiviipaleita.
  4. Levitä sitten juustoraastetta päällimmäiseksi.
  5. Laita pinsat uuniin paistumaan. Paista 10-12 minuuttia.
  6. Revi mozzarellajuustoa sekä basilikaa ja rouhi mustapippuria pinsojen päälle.
  7. Nauti kuumana.
Kasvisreseptit.fi
Kokkisi oli:Kasvisreseptit.fiSeuraa kokkia
Jaa
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(0)

Vinkkaa paras kasvisreseptisi

Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.

Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.