Kasvispinsa
Herkullinen ja helposti valmistuva kasvispinsa on täydellinen valinta nopeaan arki-illalliseen tai rentoon viikonloppuherkutteluun. Rapean pinsapohjan päälle levitetään täyteläinen ranskankerma-tomaattikastike, ja se viimeistellään Närpiön Vihanneksen Snäxipaprikoilla, San Marzano -tomaateilla, chilillä ja kahdella juustolla – mozzarellalla ja juustoraasteella. Valmistusaika on vain 20 minuuttia, ja lopputuloksena on kasvispitsa, joka hurmaa sekä maullaan että ulkonäöllään. Lisää tuore basilika ja mustapippuri juuri ennen tarjoilua – ja nauti kuumana!

Ainesosat
2kpl | valmista pinsapohjaa |
2dl | ranskankermaa |
2rkl | tomaattipyreetä |
1pss | Närpiön Vihanneksen minipaprikoita |
1kpl | punainen chili |
2kpl | Närpiön Vihanneksen San Marzano tomaatteja |
3dl | juustoraastetta |
1pallo | tuoretta mozzarellajuustoa |
1kourallinen | tuoretta basilikaa |
rouhittua mustapippuria |
Annosta
Kategoriat
Ruokalaji | Välipalat Pääruoat Suolaiset leivonnaiset Naposteluruoka |
Erikoisruokavalio | Kananmunaton |
Kausi | Juhla Satokausi Vappu Halloween Arkiruoka |
Kategoria | Resepti |
Vaikeusaste | Helppo ja nopea Helppo |
Valmistusaika | Alle 30 min |
Valmistustapa | Uunissa |
Tee näin:
- Aseta pinsapohjat leivinpaperin päälle uunipellille. Laita uuni lämpenemään 200 C asteeseen.
- Sekoita kulhossa ranskankerma ja tomaattipyree sekaisin. Levitä ranskankerma-tomaattikastike pinsapohjien päälle tasaisesti.
- Asettele seuraavaksi pohjien päälle paprika- ja tomaattiviipaleita.
- Levitä sitten juustoraastetta päällimmäiseksi.
- Laita pinsat uuniin paistumaan. Paista 10-12 minuuttia.
- Revi mozzarellajuustoa sekä basilikaa ja rouhi mustapippuria pinsojen päälle.
- Nauti kuumana.
Katso lisää reseptejä
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.