Kasvisreseptit

Kermainen kurkkusalaatti

Kermainen avomaankurkkusalaatti on kesäruokien ehdoton kumppani. Lempeän kermainen salaatti saa makua tuoreesta tillistä ja kuivatusta mintusta – makumaailma vie mielikuvitusmatkalle Kreikan saaristoon. Voit valmistaa salaatin myös tavallisesta kurkusta.
(0)
Tulosta
5kplNärpiön Vihanneksen avomaankurkkua
1kplPieni punasipuli
1kplpullea valkosipulinkynsi
2rkltuoretta tilliä hienonnettuna
200gRanskankermaa
0,5kplSitruunan mehu
1tlKuivattua minttua
Suolaa
Mustapippuria
  1. Pese kurkut ja halutessasi kuori ne kokonaan tai raidottaen. Kuori punasipuli ja leikkaa se ohuiksi siivuiksi. Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi. Hienonna tilli. Laita ainekset kulhoon.
  2. Sekoita keskenään ranskankerma, sitruunan mehu, kuivattu minttu sekä ripaukset suolaa ja mustapippuria. Sekoita kastike sitten vihannesten joukkoon. Tarkista maku ja lisää tarpeen mukaan suolaa ja mustapippuria.
  3. Anna salaatin tekeytyä hetki jääkaapissa ennen tarjoilua.
SK
:Satokausi Kalenteri
Jaa Facebookissa
Jaa Twitterissä
Jaa Linkedinissä
Kopioi linkki
Tulosta
Tulosta tai tallenna pdf
(0)

Vinkkaa paras kasvisreseptisi

Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin.