Kermaisa katkarapu-tomaatti pasta
Ihanan maukas ja kermaisa katkarapupasta joka on helppo valmistaa.
180g | Katkarapuja |
1kpl | Keltasipuli |
2kpl | Valkosipulinkynsi |
1,5dl | Kuivaa valkoviiniä |
1dl | Kermaa |
120g | Smetanaa |
2tl | Sambal Oelek |
1kpl | Kalaliemikuutio |
10kpl | Dunne-tomaatteja |
300g | Tuorepastaa |
5g | Tilliä |
0,5tl | Suolaa |
0,5tl | Mustapippuria |
15g | Parmesaani juustoa |
- Pilko sipuli ja kuullota voissa kullanruskeaksi. Lisää murskatut valkosipulinkynnet.
- Lisää valkoviini, liemikuutio ja sambal oelek. Anna kiehua hetken.
- Tiputa lämpö, lisää kerma ja smetana. Puolita Dunne-tomaatit ja lisää ne kastikkeeseen sekä leikattu tilli.
- Keitä pasta pakkauksen ohjeitten mukaan.
- Kun pasta on melkein valmis, lisää katkaravut ja muutama Dunne-lohko kastikkeeseen. Kastike ei saa enää tässä vaiheessa kiehua, silloin katkaravuista tulee sitkeitä.
- Kaada pastasta vesi pois ja sekoita pasta kastikkeeseen. Koristele parmesaani juustolla ja tillillä. Bon Appétit!
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.