Kesäkurpitsajuustopihvit
Nämä ovat simppelit fritterit/pihvit kesäkurpitsasta tai miksei muustakin nopeasti kypsyvästä kasvista.
Sisällä toimii suolainen tai voimakas juusto.
200g | Kesäkurpitsa |
1kpl | Pieni sipuli |
1kpl | Kananmuna |
1dl | Korppujauhoa + hieman jauhotukseen |
1dl | Juustoraastetta |
50g | Fetajuustoa (tai muuta täytettä, 2-5 kuutiota per pallo) |
2rkl | Tuoreita silputtuja yrttejä tai chiliä (timjami, persilja, basilika, minttu) |
0tl | Suolaa |
1tl | Mustapippuri |
- Raasta ja suolaa kesäkurpitsa.
- Valuta raastetta lävikössä 10-15 minuuttia. Puristele kuivaksi ja kuivaa hyvin.
- Hienonna ja kuullota sipuli.
- Vaahdota kananmuna.
- Sekoita kaikki aineet, paitsi täytejuusto, massaksi.
- Tee massasta kahdeksan palloa.
- Lisää palloihin sisälle nokare täytettä, esim. 2-5 fetapalaa.
- Sulje pallot ja muotoile esim pihveiksi.
- Pyöritä pihvit vielä korppujauhossa.
- Paista öljyssä miedolla lämmöllä 10-15 minuuttia kunnes pihvit ovat kullanruskeita ja kypsiä.
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.