Kasvisreseptit

Kesäkurpitsajuustopihvit

Nämä ovat simppelit fritterit/pihvit kesäkurpitsasta tai miksei muustakin nopeasti kypsyvästä kasvista. Sisällä toimii suolainen tai voimakas juusto.
(0)
Tulosta
200gKesäkurpitsa
1kplPieni sipuli
1kplKananmuna
1dlKorppujauhoa + hieman jauhotukseen
1dlJuustoraastetta
50gFetajuustoa (tai muuta täytettä, 2-5 kuutiota per pallo)
2rklTuoreita silputtuja yrttejä tai chiliä (timjami, persilja, basilika, minttu)
0tlSuolaa
1tlMustapippuri
  1. Raasta ja suolaa kesäkurpitsa.
  2. Valuta raastetta lävikössä 10-15 minuuttia. Puristele kuivaksi ja kuivaa hyvin.
  3. Hienonna ja kuullota sipuli.
  4. Vaahdota kananmuna.
  5. Sekoita kaikki aineet, paitsi täytejuusto, massaksi.
  6. Tee massasta kahdeksan palloa.
  7. Lisää palloihin sisälle nokare täytettä, esim. 2-5 fetapalaa.
  8. Sulje pallot ja muotoile esim pihveiksi.
  9. Pyöritä pihvit vielä korppujauhossa.
  10. Paista öljyssä miedolla lämmöllä 10-15 minuuttia kunnes pihvit ovat kullanruskeita ja kypsiä.
TU
:Tuukka Urpi
Jaa Facebookissa
Jaa Twitterissä
Jaa Linkedinissä
Kopioi linkki
Tulosta
Tulosta tai tallenna pdf
(0)

Vinkkaa paras kasvisreseptisi

Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin.