Kasvisreseptit

Kesäkurpitsakeitto

Sileä kesäkurpitsakeitto, joka tarjoillaan runsaan määrän raastetun parmesaanijuuston ja tuoreen tai miksi ei grillatun leivän kera.
(0)
(1701)
Tulosta
Keitto
1,5kplKesäkurpitsaa
1kplKeltasipuli
2kplValkosipulinkynttä
2oksaaLehtipersiljaa
1dlOliiviöljyä
8dlVettä
2kplLiemikuutiota
1kplSitruuna, mehu
Suolaa, valkopippuria
Tarjoiluun
Runsaasti raastettua parmesaanjuustoa
Tuoretta tai grillattua leipää
  1. Pese kesäkurpitsa, kuori sipuli sekä valkosipulikynnet.
  2. Leikkaa sipuli, valkosipuli, kesäkurpitsa ja persilja karkeiksi paloiksi.
  3. Kuullota vihannekset runsaassa määrässä oliiviöljyä, lisää vesi ja liemikuutiot.
  4. Keitä noin 5 minuuttia, lisää sitruunamehu.
  5. Mausta suolalla ja valkopippurilla.
  6. Sekoita kannu- tai sauvasekoittimessa.
  7. Tarjoile raastetun parmesaanijuuston sekä leivän kanssa.
JL
:Jens Lindstedt
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(0)

Vinkkaa paras kasvisreseptisi

Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.

Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.