Kesäkurpitsaveneitä punajuurella ja vuohenjuustolla
Vähä erilainen vegeruoka seisovaan pöytään. Tarjoile alkuruokana tai naposteluun.

3kpl | Kesäkurpitsaa |
3kpl | Suurta punajuurta |
1tl | Suolaa |
1paketti | Esikeitettyjä sekoitettuja papuja á 380g |
1kpl | Pieni keltasipuli |
1ruukku | Tuoretta persiljaa |
180g | Vuohenjuustoa |
1,5tl | Suolaa |
0,5tl | Mustapippuria |
- Lämmitä kiertoilmauuni 175 asteeseen.
- Huuhtele ja puolita kesäkurpitsa pituusuunnassa, kaiverra siemenet pois ja aseta uunivuokaan tai leivinpaperilla varustetulle pellille
- Kuori ja raasta punajuuret karkeasti.
- Laita lautaselle ja ripottele päälle 1tl suolaa saadaksesi hiukan nestettä pois.
- Huuhtele pavut ja pienennä sekä sipuli ja persilja.
- Murusta vuohenjuusto.
- Purista neste raastetuista punajuurista ja laita kulhoon.
- Sekoita joukkoon pavut, sipuli, persilja, suola ja pippuri.
- Jaa seos kesäkurpitsan puolikkaille.
- Laita vuohenjuusto päällimmäiseksi.
- Paahda uunin keskitasolla 25 minuuttia kunnes vuohenjuusto on saanut väriä ja kesäkurpitsa on pehmentynyt.
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.