Kasvisreseptit

Kokonaisena kypsennetty kukkakaali

Lisukkeeksi pääruuan kanssa tai lounaaksi.
(0)
Tulosta
Kukkakaalia, pientä
Mauste öljy
Oliiviöljyä
Kevätsipulia
Sitruuna, mehu sekä kuori
Sokeria
Suolaa
Mustapippuria
Oatgurt-kastike
Oatgurt
Mauste öljystä
Tarjoiluun
Babypinaattia tai vuonankaalia
Setrin pähkinöitä paahdettuja
  1. Aseta uuni 200 asteeseen.
  2. Leikkaa kukkakaalista juuri sekä varsilehdet pois, aseta uunipellille.
  3. Sekoita mauste öljyn kaikki ainekset sileäksi öljyksi.
  4. Käytä noin 2/3 kukkakaalin peittämiseen ja säästä loput.
  5. Paista kukkakaali uunissa n 25 minuuttia kunnes se on saanut väriä ja pehmennyt.
  6. Anna jäähtyä hetken, leikkaa kimpuiksi ja tarjoile babypinaatin, oatgurtin sekä paahdettujen setrin pähkinöiden kanssa.
JL
:Jens Lindstedt
Jaa Facebookissa
Jaa Twitterissä
Jaa Linkedinissä
Kopioi linkki
Tulosta
Tulosta tai tallenna pdf
(0)

Vinkkaa paras kasvisreseptisi

Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.

Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.