Kasvisreseptit

Kokonaisena kypsennetty kukkakaali

Lisukkeeksi pääruuan kanssa tai lounaaksi.
(0)
(860)
Tulosta
2kplKukkakaalia, pientä
Mauste öljy:
1,25dlOliiviöljyä
4kplKevätsipulia
1kplSitruuna, mehu sekä kuori
1tlSokeria
Suolaa
Mustapippuria
Oatgurt-kastike:
1dlOatgurt
0,5dlMauste öljystä
Tarjoiluun:
Babypinaattia tai vuonankaalia
Setrin pähkinöitä paahdettuja
  1. Aseta uuni 200 asteeseen.
  2. Leikkaa kukkakaalista juuri sekä varsilehdet pois, aseta uunipellille.
  3. Sekoita mauste öljyn kaikki ainekset sileäksi öljyksi.
  4. Käytä noin 2/3 kukkakaalin peittämiseen ja säästä loput.
  5. Paista kukkakaali uunissa n 25 minuuttia kunnes se on saanut väriä ja pehmennyt.
  6. Anna jäähtyä hetken, leikkaa kimpuiksi ja tarjoile babypinaatin, oatgurtin sekä paahdettujen setrin pähkinöiden kanssa.
JL
:Jens Lindstedt
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(0)

Vinkkaa paras kasvisreseptisi

Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.

Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.