Kasvisreseptit

Kukkakaalikeitto

Tämä kukkakaalikeitto on samettisen pehmeä ja mieto versio, soveltuu hyvin lämmittäväksi kevytlounaaksi tai miksi ei alkuun hienostuneemman illallisen yhteydessä. Sitruuna puristetaan juuri ennen sekoittamista, tämä jotta se jättäisi raikkaan, kirpeän maun eikä leikkaisi.
(0)
Tulosta
300gKukkakaalia
2kplPerunaa, isoa
2kplKeltasipulia
0,5kplSolo valkosipulia
1,5kplKasvisliemikuutiota
1tlDijon-sinappia
7dlVettä
2dlRuokakermaa, 15%
Mehu 1 sitruunasta
Suolaa
Valkopippuri, jauhettu
Setrin pähkinöitä, ruohosipulia ja oliiviöljyä tarjoiluun.
  1. Kuori perunat, sipuli ja valkosipuli.
  2. Leikkaa kaikki juurekset pienempiin paloihin.
  3. Keitä vihannekset vedessä yhdessä kasvisliemikuution sekä dijon sinapin kanssa kannen alla 15 minuuttia.
  4. Kaada tehosekoittimeen.
  5. Lisää ruokakerma sekä mehu sitruunasta hyppysellinen suolaa ja vähän valkopippuria.
  6. Sekoita lisää, kunnes aivan sileä koostumus.
  7. Tarjoile esim. setrin pähkinöiden, hienoksi hakatun ruohosipulin ja hyvän öljyn kera.
JL
:Jens Lindstedt
Jaa Facebookissa
Jaa Twitterissä
Jaa Linkedinissä
Kopioi linkki
Tulosta
Tulosta tai tallenna pdf
(0)

Vinkkaa paras kasvisreseptisi

Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin.