Kurkku-veneitä
Hauska ja erilainen lisuke brunssille.

1rkl | Voita |
4kpl | Kananmunaa |
2rkl | Vapaavalintaista kermaa |
1tl | Sormisuolaa |
1tl | Timjamia |
0,5tl | Närpiön Vihanneksen chiliä |
1mm | Mustapippuria |
1kpl | Närpiön Vihanneksen Kurkkua |
Tuoretta yrttiä koristeluun |
- Lämmitä paistinpannu voilla.
- Lisää kananmunat ja sekoita munakokkeliksi.
- Paista maksimissaan 5 minuuttia samalla sekoittaen.
- Lisää kerma ja mausteet parin minuutin kuluttua.
- Mausta suolalla ja pippurilla oman maun mukaan.
- Huuhtele ja puolita kurkku.
- Leikkaa päät pois ja leikkaa sitten puolikkaat pituussuunnassa.
- Kaiverra keskiö kurkusta pois teelusikalla.
- Täytä ”kurkku-veneen” munakokkelilla.
- Sirota päälle vapaavalintaista tuoretta yrttiä.
- Tarjoile heti.
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin.